Hvordan sjekke opp en gutt på Facebook eller byen

Dagens forelesning bygger på gårsdagens. I gårsdagens forelesning lærte vi en generell guide, eller mal, en kan benytte til å sjekke opp gutter. I dag tar vi for oss hvordan du kan sjekke opp en gutt med Facebook eller på byen. Og ja, jeg hører dere nok. "Facebook og byen, det hørtes litt random ut," tenker dere. Grunnen til at jeg tar opp Facebook er at den er et nyttig verktøy i sjekkoppskuffen din. Byen tar jeg opp fordi det på byen hersker en litt annen dynamikk enn i andre sosiale relasjoner.

Før vi går videre vil Facebook vil jeg bare oppsummere malen, steppene eller guiden fra i går om hvordan man sjekker opp gutter.
1. Gjør han oppmerksom på at du finnes
2. Vis at du liker hans selskap
3. Finn felles ting dere kan gjøre
4. Eskalere til kyss

Facebook
Facebook er et fantastisk redskap. I teorien kan du gjøre alle tre steppene med 40 forskjellige gutter på under én time. Jeg sier ikke at det er dette du bør gjøre, men det er greit å vite at man har muligheten;)

Facebook er rett og slett en måte å spare tid på. Det er lett å gjøre han oppmerksom på at du finnes, uten store kostnader. Det er bare å starte en samtale med ham. Når samtalen er ferdig kan du vente noen dager og se om han starter en samtale med deg. Om han gjør dette er han interessert. Da kan du gå videre på stepp 2 og 3. Når du har funnet en felles ting man kan gjøre, går man fra Facebook til virkeligheten og utfører stepp 3 og 4 som beskrevet i forrige bloggpost.

Hvor lang tid du bruker på hvert stepp er opp til deg. Om du vil ha pulevenn bør du gjennomføre alle stepp relativt raskt så det ikke utvikles noen følelser eller falske forhåpninger. Om du vil ha deg kjæreste bør du bruke litt lenger tid på stepp 3 før du går over i stepp 4. Dette gjelder uavhengig om du bruker Facebook eller ikke.

Byen
På byen går alt mye kjappere enn i edru tilstand. Du kan i utgangspunktet bruke akkurat samme guiden, men om du er ute etter en pulevenn eller one-night-stand kan du droppe stepp 3, dra han med hjem, ha sex og så planlegge å være pulepartnere om sexen var bra. OBS! Ikke virk for desperat. Det er usjarmerende. Ikke vær for full heller, det blir dårlig sex av sånt.

Det er likevel ting som er ekstra viktig å huske på når du er på byen. For det første, om du vil bli sjekket opp, så er det viktig å være i en situasjon hvor du gjør det enklest mulig for gutten å gjøre det. Ikke steng deg inne med venninneflokken hele kvelden. Vær på dansegulvet, gå i baren (du kan godt be om vann), gå på do, bli med de som røyker ut eller legg penger på jukeboxen. Poenget er å eksponere seg selv, så det blir lettere for gutta å ta kontakt. Det er stress for en gutt å gå bort til en hel venninnegjeng. Ved å gjøre dette gjør du også gutter oppmerksom på at du finnes, som er stepp 1.

Som vi husker fra i går er det mange jenter på byen som sitter stille og venter på at gutter kommer bort og så velger seg en blant de. Om du har lyst på en spesifikk gutt i lokalet, og ikke bare velge blant de som velger deg, så er det et par ting du kan gjøre.

Gi han et blikk som viser interesse og som varer litt lenger enn et vanlig blikk. Om dette ikke fungerer, så gi ham det igjen. Om dette ikke fungerer, så forsøk en siste gang og vink han bort til deg. Tilby han et sted å sitte og si at du synes han så interessant ut og at du vil bli kjent. Om han ikke kommer bort, så er det ikke noe vits i å prøve mer.

Om du er på dansegulvet, dans med han og så foreslå å gå et sted dere kan bli bedre kjent. Kom i snakk med han ved baren og be han introdusere deg for vennene hans. Det finnes tusen ting du kan gjøre og si.

Om du liker han, så gjør det klart for han. Poenget med det er at om han er interessert, men ikke får tilstrekkelig feedback, så veier han fordelene, å få kysset deg, opp mot ulempene, å bli avvist. Om du viser interesse vil han anse risikoen for å bli avvist mindre og dermed øker du sjansene for kyss.

Det er lov å ta initiativ til å kysse selv, men pass på for å ikke virke for lett på tråden. Ting som faller i fange på en, blir sjelden verdsatt like høyt for ting man må jobbe litt for å få.

Det siste kvarteret
Jeg håper dette hjelper mange som skulle ønske de var flinkere til å ta initiativ til å gjøre det oftere. Å bli avvist er noe alle burde bli vandt til en gang i blant og burde ikke stoppe deg fra å forsøke igjen. Den mulige gevinsten er verdt risikoen. 

En liten praktisk beskjed før vi runner av. Om du ønsker at vi skal svare på spesifikke spørsmål er det greit å beskrive situasjonen så godt som mulig, samt ha med alder. Alderen kan faktisk ha en del å si for svaret som gis. Det er ikke alle råd vi gir til 20-åringer som vi ville gitt til en 12 åring.

Til slutt vil jeg advare mot å bruke det vi skriver som en lovbok. Ikke følg lovene våre. De er ment som et utgangspunkt eller til inspirasjon. Og med den lille advarselen avslutter vi dagens forelesning. Smask og dask til alle elever på vei ut. Hilsen rektor og lærere.

2 kommentarer

Line

16.jan.2012 kl.16:24

Har dere ikke hørt om bilder? Ikke nødvendigvis av dere, men litt for å demonstrere eller...mest for at det ikke skal se så jævlig kjipt ut.

mari

16.jan.2012 kl.19:23

bra innlegg! eelsker bloggen:)

Skriv en ny kommentar

Jenteskolen

Jenteskolen

24, Oslo

Vi er et team med snille gutter som, med en twist av humor, lærer jenter hvordan de skal bli bedre i senga. Bloggen har voksent innhold. Kontakt oss på jenteskolen@gmail.com


Kategorier

Arkiv

hits